Om SymptomTjekker

Tjek dine symptomer trygt og anonymt hos ”danmark”

SymptomTjekker er Danmarks første avancerede symptomtjekker, den er udviklet af læger og understøttet af kunstig intelligens. Her får du mulighed for helt anonymt at indtaste dine symptomer og få en indikation af, hvad symptomerne kan være tegn på – uden kommercielle interesser.

Sådan fungerer det:

  1. indtast dine symptomer, din alder og dit køn
  2. svar på spørgsmål, der relaterer sig til dine symptomer
  3. se hvilke sygdomme, der kan relatere sig til det, du mærker i din krop

SymptomTjekker giver dig ikke en diagnose, men guider dig til, hvilken sygdom der kan være forbundet med dine symptomer. SymptomTjekker inkluderer symptomer, der relaterer sig til personer over 12 år.

Fordelene ved SymptomTjekker

  • Anonymt og gratis
  • Alvorlige eller skjulte sygdomme kan hurtigere blive identificeret
  • Ingen kommercielle interesser
  • Indholdet bliver ikke forældet
  • Certificeret og velafprøvet medicinsk teknologi
  • God brugeroplevelse, som sparer væsentlig tid
  • Bedre forståelse for symptomer end søgemaskiner eller websites

At du opdager sygdom tidligt, har afgørende forebyggende og behandlende effekt

Sygeforsikringen ”danmark” har fokus på sygdomsforebyggelse og generel sundhed. Med SymptomTjekker gør ”danmark” det muligt for dig at tjekke dine symptomer, så du nemt og trygt kan få en indikation af, hvad symptomerne kan være udtryk for – og i alvorlige tilfælde opdage sygdomme, som kan være vigtigt at gå til lægen med.

SymptomTjekker forsøger med afsæt i lægefaglig videnskab at give en enkel, transparent og relevant service til dig uden nogen form for kommerciel interesse.

Gå til din læge, hvis du er i tvivl

SymptomTjekker stiller ikke en diagnose og er ikke en erstatning for lægen. Du skal altid kontakte din læge, hvis du bliver syg eller har ondt. I “danmark” har vi hverken adgang til dine søgninger eller resultater, ligesom vi ikke har nogen lægefaglig ekspertise ansat til at hjælpe dig videre. Dit helbred er noget, du fortsat skal kontakte din egen læge for at drøfte.

SymptomTjekker bygger på lægers viden og kunstig intelligens. Lægers viden kombineret med kunstig intelligensteknologi gør SymptomTjekker i stand til at vurdere symptomer langt bedre end søgemaskiner og hjemmesider. Funktioner, resultater og informationer beror på lægefaglige erfaringer og vil aldrig blive tilpasset eller konfigureret for at understøtte kommercielle interesser.

SymptomTjekker er baseret på seneste videnskabelig forskning. Den er udviklet og gennemtestet af læger og baseret på seneste videnskabelige forskning og statistisk data. Data som fås ved at analysere tusinder af faktiske patientsager.

SymptomTjekkers algoritme har gennemgået mere end 40.000 timers gennemsyn. Den har været under udvikling af et team på mere end 50 læger og ingeniører siden 2012 og har siden lancering været udsat for mere end 40.000+ timers gennemsyn af medicinske eksperter.

SymptomTjekkers algoritme er certificeret og godkendt som medicinsk udstyr klassificering-1 (Europæisk lovpligtig CE-godkendelse). SymptomTjekker er herudover GDPR-compliant og behandler alle data anonymt og fortroligt. SymptomTjekker tillader ikke udveksling af tilbageførbar data som f.eks. IP adresse og/eller personlige identitetsoplysninger. Inden du benytter SymptomTjekker, skal du give dit samtykke til, at de indtastede data om køn, alder og symptomer kan bruges til at udarbejde statistikker og analyser med henblik på udvikling og forbedring af SymptomTjekker. De indtastede data behandles i overensstemmelse med privatlivspolitikken.

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du sende en e-mail til symptomtjekker@sygeforsikring.dk.